CAMILLE CLAUDEL – Västmanlands Teater

NyheterCAMILLE CLAUDEL – Västmanlands Teater

CAMILLE CLAUDEL – Västmanlands Teater

”HISTORIEN OM CAMILLE CLAUDEL”
Manus och berättare CAMILLA RINGQUIST
Pianist CECILIA LÖFSTRAND

”Historien om mitt liv skulle kunna fylla en hel roman. Det skulle behövas ett stort epos som Iliaden eller Odyséen – och en Homeros att berätta om det. Jag vill inte tala om det idag, jag vill inte göra dig ledsen. Jag har fallit ner i en avgrund, jag lever i en värld så underlig, så märklig. Av den dröm som var mitt liv – är detta mardrömmen..”.

(Camille Claudel till vännen Eugène Blot, Sinnessjukhuset Montdevergues)

Västmanlands Teater, Teatercaféet

http://vastmanlandsteater.se/forestallningar/teatercafeet/historien-om-camille-claudel/

Den här sidan använder cookies. Genom att använda sidan accepterar du att cookies används.  Läs mer